CIVILCHAT - AZ EMBERI OLDAL

BIZTONSÁGOS ADOMÁNYGYŰJTÉS JÓTÉKONYSÁGI ÉS NON-PROFIT SZERVEZETEK SZÁMÁRA  Ismerje meg, hogyan tarthatjuk biztonságban közösségünket. A CivilChat a jótékonysági adománygyűjtés független szabályozója Magyarországon.

CIVILCHAT.HU

Számunkra nagyon fontos, szinte a legfontosabb, hogy az adományozókat, minél gyorsabban összekössük az adományt kérő szervezetekkel, miközben megfelelünk a törvényeknek és az előírásoknak, mivel közösségünk biztonsága a legfontosabb számunkra. Értjük itt a fogyatékkal élőket megsegítő és felkaroló szervezeteket és az adományozó cégeket és magánszemélyeket egyaránt.

Mindenkiért egyaránt felelünk!

KIK VAGYUNK

 Magyarország első és egyetlen adományozói védelmi garanciát adó szolgáltatója. A Civilchat megálmodója és alapítója a fogyatékkal élő emberek nagykövete, emellett a bizalom és a biztonság elkötelezettje! Alapítónk több mint 10 éves tapasztalata és szakértelme lehetővé tette számunkra, hogy megteremthessünk egy olyan egész országot, lefedő egyensúlyt és biztonságot az adományozás területén, amely a biztonságra, a megbízhatóságra valamint az emberségre alapszik. Természetesen emellett nagyon fontos számunkra, hogy mind az adományozottakat, mind pedig az adományozókat folyamatosan tájékoztassuk a jelenlegi és a folyamatban lévő, adománygyűjtésekről. Az adománygyűjtések tekintetében sokszor emberi életek megmentéséről is szó lehet vagy olyan fejlesztésekről és projektekről, amik a jövő fejlődésében és az emberek megsegítésében kiváló segítséget nyújthat, akár évtizedeken keresztül.

KOCKÁZAT- ÉS HÍRNÉVKEZELÉS


IRÁNYÍTÁS ÉS MEGFELELÉS


EMPÁTIA


ETIKA

A MI TÖRTÉNETÜNK

Alapítónk 10 éves tapasztalata és rálátása alapján a jótékonysági adománygyűjtés biztonságossá és hitelessé tételét és forradalmasítását tűztük ki célul.  Innen jött létre egy ötlet és egy szervezet, mely egy igényt szolgál ki: segítsen a nonprofit szervezeteknek többet termelni és többet elérni a technológia révén. Valamint segítse az adományozó cégeket és magánszemélyeket a garantált biztonság és hitelesség mellett. Arra törekszünk, hogy javítsuk az ajándékozási és adományozási élményt.  Az adományozók kapcsolatot keresnek; technológiánk pedig felhatalmazza a szervezeteket arra, hogy küldetésüket előtérbe helyezzék, és az adományozást mobilisebbé, közösségibbé és szórakoztatóvá tegyék az abszolút biztonság mellett.

Amennyiben tisztességes, biztonságos adománygyűjtést vagy adományozást szeretne, jó helyen jár.

 

Üdvözöljük Közösségünkben!

Civilchat alapítója és csapa nevében

Kampány indítása

Hogyan indítsunk adomány gyűjtési projektet

Tagsági lehetőségek

Milyen tagsági lehetőségek vannak

Kapcsolat

Kapcsolati információk

Top