Vállalkozói tagság

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk! Készen állsz, hogy változást hozz jótékonysági adományaiddal?  Bővítse vállalati adományozási stratégiáját robusztus eszközeinkkel és szakértelmünkkel!  A CIVILCHAT segíthet egy speciális támogatási program megtervezésében és kezelésében, amely elősegíti vállalati küldetését.  

A jó partnerek mindent meg tudnak változtatni a világon, mindent jobbá tudnak tenni, közös erővel.

A CIVILCHAT rendelkezik mindazokkal a testreszabható eszközökkel és megoldásokkal, amelyekre szüksége van a vállalati adományozási stratégia létrehozásához és fejlesztéséhez, az érdekelt felek megerősítéséhez és a nagy hatású projektek támogatásához országszerte.

Célunk, hogy kiváló üzleti lehetőséget biztosítsunk Önnek, jótékonysági tagjainknak pedig betekintést és hozzáférést biztosítsunk az adománygyűjtő szektor vezető beszállítóihoz. Biztonsággal, leinformáltam és bizalommal állunk Ön mellé!

A CIVILCHAT csapata, tanácsot és útmutatást adva az adománygyűjtő közösségnek, szeretné biztosítani, hogy a jótékonysági szervezetek és az adományozók, mindig a legmagasabb biztonsági színvonalon gyűjtsenek adományokat.

 

A CIVILCHAT oldalán, minden nonprofit és civil szervezet, országos lefedési listája megtalálható, a vállalati programjaihoz!.

A CIVILCHAT folyamatosan vizsgálja a társadalmi változással foglalkozó szervezeteket, a nonprofit szervezetektől a társadalmi vállalkozásokig. Rendelkezünk azzal a szakértelemmel és rendszerekkel, hogy olyan egyedi programokat készítsünk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, és kiegészítik az adományozási, vagy támogatási programjait.

Kezdje el társadalmi hatású partnerségeit a bizalom helyéről. Biztos lehet benne, hogy hatalmas közösségünk minden nonprofit partnere megfelel a helyi irányelveknek, valamint az Ön irányelveinek is. Rendelkezünk azzal a csapattal, technológiával és szakértelemmel, hogy megértsük az országos adományozási szabályokat, és értékeljük a szervezetek legitimitását, hírnevét és társadalmi hatását – függetlenül attól, hogy hol végzik a munkájukat.

A vállalati tagsággal kapcsolatos további információkért forduljon a CIVILCHAT csapatához

Top